Over Qui-Vive

Qui-Vive Evenementen en Attractieverhuur is gespecialiseerd in het verhuren van attracties en het verzorgen van evenementen. Niet alleen levert Qui-Vive een stormbaan, lasergame of color obstacle run, ook zorgen de medewerkers van Qui-Vive voor een brede lach op ieders gezicht. Ideaal voor evenementen bij de sportvereniging, op scholen of tijdens andere festiviteiten. Of natuurlijk als bijzondere aanvulling op je animatieprogramma.

Dankzij het uitgebreide en vernieuwende assortiment biedt Qui-Vive Evenementen en Attractieverhuur elke seizoen opnieuw voor ieder wat wils. Van oud-Hollandse spelen tijdens Koningsdag tot indrukwekkende storm- en glijbanen en van een buikschuifbaan tot de spannende Sweeper. Ook aan begeleiding wordt gedacht: onze entertainers staan graag voor je klaar. 

Qui Vive personeel
Goede Sfeer Groep logos

Goede Sfeer Groep

Qui-Vive Evenementen en Attractieverhuur maakt deel uit van de Goede Sfeer Groep. Deze bestaat naast Qui-Vive verder uit: 


Dankzij de bundeling van onze krachten in de Goede Sfeer Groep kunnen wij een compleet pakket bieden aan animatie van hoog niveau, evenementen met enthousiaste begeleiding, professionele opleidingen en een unieke module voor het programmeren, inschrijven en verhuren. Alles is te combineren, maar natuurlijk is het ook mogelijk om één van onze diensten af te nemen, net waar wij jou mee kunnen helpen!

Goede sfeer laat zich organiseren!