Dorpsfeesten

Een gezellige kermis, de bekende visserijfeesten, een muziekfestival of Koningsdag; welk feest er in het dorp ook georganiseerd wordt, we helpen graag met de invulling van het programma. Qui-Vive heeft een breed assortiment met allerlei leuke attracties en spellen. Je vindt ons complete aanbod hier.

Springkussen huren Shooter Vliegtuig zijkant rechts
Avonturen Springkussen Sprookjeswoud voorkant

Avonturen Springkussen Sprookjeswoud

€ 123,97excl. BTW
€ 150,00incl. BTW
Buikschuifbaan Beach huren zijaanzicht

Buikschuifbaan Beach

€ 227,27excl. BTW
€ 275,00incl. BTW
Spelkussen huren Sweeper bovenaf

Sweeper begeleid (3 uur)

€ 491,74excl. BTW
€ 595,00incl. BTW
Pubquiz

Pubquiz op aanvraag

€ 0,00excl. BTW
€ 0,00incl. BTW
Eten & drinken

Eten & drinken

Spelen en springen zorgt voor trek bij jong en oud. Onze foodmachines zijn dan ook een smaakvolle aanvulling op het dorpsfeest. Qui-Vive heeft een ranja-automaat, maar ook een suikerspin- en popcornmachine. Voor de grotere trek huur je een poffertjesplaat waarmee je 50 poffertjes tegelijk bakt. Smakelijk!

Om onze foodmachines te bekijken en te bestellen, klik je hier.

Klimtoren 10m huren klimmend

Springkussens, glijbanen en meer

Springkussens en glijbanen
We hebben diverse soorten springkussens, van groot tot klein, maar ook springkussens met een glijbaan of verschillende obstakels. Je kunt deze ook huren in verschillende thema’s, net wat past bij het feest. En dat geldt eigenlijk ook voor onze glijbanen! Glijbanen voor wat jongere kinderen, glijbanen met een klimhelling, dubbele glijbanen of megaglijbanen; ze zijn allemaal te huur bij Qui Vive!

Spelkussens
Een groot succes op de dorpsfeesten in Zeeland zijn ook onze spelkussens. Denk hierbij aan een basketbalkussen, doelschieten,  sumoworstelen, een voetbalboarding, maar ook aan klimtorens en de hilarische sweeper. Bekijk alle spelkussens van Qui-Vive hier!

Waterattracties
Veel feesten of festivals vinden plaats in het voorjaar of de zomer. Superleuk zijn dan onze verschillende waterattracties. Zie je iedereen al gaan, buikschuivend over de waterbaan?! Of wat dacht je van onze tobbedansbaan om lekker af te koelen? Plezier gegarandeerd!


Op zoek naar spelletjes, spel- of partymaterialen of een popcornmachine? Ook dan ben je  bij Qui-Vive aan het juiste adres. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

 

Neem contact op