Koningsdag

Koningsdag! 27 april is dé dag dat Nederland de verjaardag van de Koning viert. Ook voor dit grootse feest biedt Qui-Vive een groot aanbod van Oud-Hollandse spelletjes, de rodeostier, sumoworstelen en zeskampspellen.
Qui-Vive is er klaar voor!

Koningsdag vieren in stad en land
Voor de jongste kinderen worden er vaak spelletjes georganiseerd door de Oranjeverening. Traditioneel zijn blikwerpen, sjoelen, ringwerpen, puzzelen en kaasrollen, maar we hebben een groot assortiment aan  spellen, dus er is veel meer mogelijk. Bekijk al onze spellen hier .

Een springkussen, glijbaan of spelkussen is hierbij natuurlijk ook altijd leuk voor de kinderen. Hieronder vind je enkele suggesties uit ons assortiment, maar er is veel meer! Bekijk hier ons complete aanbod. Je vindt daar ook de zeskamp mogelijkheden!

loopzak 2p

Loopzak 2 persoons - set

€ 15,29excl. BTW
€ 18,50incl. BTW
Wereldbal opblaasbaar

Wereldbal opblaasbaar

€ 45,45excl. BTW
€ 55,00incl. BTW
klimtoren graffiti

Klimtoren Graffiti

€ 150,83excl. BTW
€ 182,50incl. BTW
Stormbaan huren Freestyle Run tracks

Stormbaan Freestyle Run

€ 276,86excl. BTW
€ 335,00incl. BTW
Samenstel pakket scholen vereningen

Zeskamp organiseren op Koningsdag

Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij je om de door jou gewenste spelletjes, stormbaan, springkussen of suikerspinmachine op tijd te reserveren.
Goed om te weten: kies je ervoor om de bestelde artikelen door ons te laten bezorgen op Koningsdag, dan geldt er een toeslag van 20% op de genoemde tarieven. Natuurlijk kun je ze ook zelf ophalen, dan geldt deze toeslag niet.

Koningsspelen

Traditioneel worden op veel scholen de Koningsspelen georganiseerd. Ben je voor jouw school nog op zoek naar leuke en actieve spelletjes, spelonderdelen of een zeskamppakket? Speciaal voor de Koningsspelen bieden wij scholen 20% korting op losse materialen. Dit geldt niet voor de pakketten, want daarin zit een korting automatisch verrekend. 

Wat wil jij bestellen voor Koningsdag? Laat het ons weten! Heb je nog vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op