Poppentheater; Help! Een krokodil in ons bos

Een kleine krokodil is erg verdrietig. Hij is verdwaald. Hij wil het liefst terug naar huis, naar Afrika. Maar hoe? Gelukkig zijn er genoeg behulpzame dieren in het Nederlandse bos. De krokodil mag best bij ze komen wonen. Maar pakt dat wel goed uit? Ko de Krokodil wil het liefste terug naar zijn vriendjes in Afrika. Zal de krokodil ooit nog thuiskomen? Misschien wil het publiek helpen om de juiste weg naar huis te vinden? Een muzikale poppenkastvoorstelling vol met allerlei dieren. Kunnen de kinderen alle dieren opnoemen die voorbijkomen?

Met ruim 35 jaar theaterervaring weet Theater Fantast een unieke voorstelling van 45 minuten neer te zetten met theatergevoel, veel interactie met het publiek en swingende liedjes welke kinderen al snel kunnen meezingen.

Het poppentheater wordt gespeeld met grote poppen, vergelijkbaar met poppen uit Sesamstraat. De show kan binnen verzorgd worden met het sterrentheater of buiten in het speciale bustheater.

Optioneel bij te boeken is Tony de Toekan. Zijn nest wordt geplaatst naast het poppentheater en is op afstand te bedienen. Na de voorstelling kunnen kinderen op de foto met Tony de Toekan. De extra kosten hiervoor bedragen €145,-

Details

  • Duur: 45 minuten
  • Leeftijd: Geschikt voor alle leeftijden
  • Locatie: Zowel binnen als buiten mogelijk
  • Prijs: inclusief reiskosten

Kosten

€ 725,00 excl. BTW
€ 877,25 incl. BTW
Voeg dit product toe aan de offerte-aanvraag

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij je gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Poppentheater; Help! Een krokodil in ons bos alternatieven

Niet precies wat je zoekt? Misschien zijn dit geschikte alternatieven.

Magic Show 2.0

Magic Show 2.0

€ 595,00excl. BTW
€ 648,55incl. BTW
Poppentheater Fantast

Poppentheater; de Spetterende Playbackshow

€ 725,00excl. BTW
€ 877,25incl. BTW
Kindershow huren wow de zee is van plastic

Wow, de zee is van plastic!

€ 940,00excl. BTW
€ 1.137,40incl. BTW
Kindershow huren Pio Piloot

Pio Piloot Kindershow