Poppentheater; Sprookjes Parade!

We hebben een aantal sprookjes in de blender gestopt. Een prinses verliest haar gouden bal in de vijver. De gelaarsde kat wil de bal wel voor haar pakken, maar heeft drie wensen. Hij wil uit haar gouden bordje eten, in haar bedje slapen en een zoen. Uiteindelijk stemt de prinses toe, maar probeert er iedere keer onderuit te komen. En die zoen, daar moet ze toch echt niet aan denken. Toch is er wel iemand bereid om de gelaarsde kat te zoenen. En als de betovering verbroken is dan heeft de prinses spijt. Kan ze zijn hart nog winnen?

Met ruim 35 jaar theaterervaring weet Theater Fantast een unieke voorstelling van 45 minuten neer te zetten met theatergevoel, veel interactie met het publiek en swingende liedjes welke kinderen al snel kunnen meezingen.

Het poppentheater wordt gespeeld met grote poppen, vergelijkbaar met poppen uit Sesamstraat. De show kan binnen verzorgd worden met het sterrentheater of buiten in het speciale bustheater.

 

Details

Kosten

€ 770,00 excl. BTW
€ 839,30 incl. BTW
Voeg dit product toe aan de offerte-aanvraag

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij je gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Poppentheater; Sprookjes Parade! alternatieven

Niet precies wat je zoekt? Misschien zijn dit geschikte alternatieven.

Kindershow huren de Toverboom

de Toverboom

€ 625,00excl. BTW
€ 681,25incl. BTW
Poppentheater Fantast

Poppentheater; Jan Klaassen en de Billenbijter

€ 770,00excl. BTW
€ 839,30incl. BTW
Kids DJ Team

Kids DJ Team

€ 955,00excl. BTW
€ 1.155,55incl. BTW
Kids magic show huren

Kids Magic Show

€ 770,00excl. BTW
€ 839,30incl. BTW