Poppentheater; Verliefd op een heks!

Een heks is zo verdrietig. Er is namelijk nooit iemand verliefd op haar. Gelukkig vindt de heks in één van haar toverboeken een recept voor een toverdrank. Ze doet dit drankje in de koffie van Jan Klaassen en Jan Klaassen wordt op slag verliefd op de heks. Als Jan Klaassen thuis komt merkt hij dat hij helemaal niet meer verliefd is op Katrijn. Katrijn komt er achter dat Jan Klaassen betoverd is door de heks. Ze moet snel op zoek naar een toverdrankje die er voor zorgt dat Jan Klaassen weer verliefd wordt op haar. Zal het haar lukken? Een korte voorstelling vol grappen en grollen!

Met ruim 35 jaar theaterervaring weet Theater Fantast een unieke voorstelling van 45 minuten neer te zetten met theatergevoel, veel interactie met het publiek en swingende liedjes welke kinderen al snel kunnen meezingen.

Het poppentheater wordt gespeeld met grote poppen, vergelijkbaar met poppen uit Sesamstraat. De show kan binnen verzorgd worden met het sterrentheater of buiten in het speciale bustheater.

 

Details

Kosten

€ 770,00 excl. BTW
€ 839,30 incl. BTW
Voeg dit product toe aan de offerte-aanvraag

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij je gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Poppentheater; Verliefd op een heks!

Niet precies wat je zoekt? Misschien zijn dit geschikte alternatieven.

Summer is Magic huren show

The Summer is Magic

€ 645,00excl. BTW
€ 703,05incl. BTW
Kindershow huren Pio Piloot

Pio Piloot Kindershow

€ 625,00excl. BTW
€ 681,25incl. BTW
Poppentheater Fantast

Poppentheater; Sprookjes Parade!

€ 770,00excl. BTW
€ 839,30incl. BTW
Kids magic show huren

Kids Magic Show

€ 770,00excl. BTW
€ 839,30incl. BTW