Wow, de zee is van plastic!

Theatermakerij STORM verzorgt deze humoristische, interactieve en beeldende voorstelling en is geschikt voor het hele gezin. Op een speelse wijze wordt er samen met de kinderen (vanaf 4 jaar) nagedacht over de klimaatproblematiek en duurzaamheid.

Als de meisjes Chloe en Gaia stiekem een mooie, grote bal van de buurvrouw stelen, verandert hun hele wereld, Op een woeste zee vol avontuur moeten ze erachter zien te komen waarom de eerst zo mooie bal, ineens dor en bruin is geworden. Hun expeditie brengt ze overal; van de Noordpool met meneer IJsbeer tot het tropisch regenwoud en mevrouw Dolfijn. Maar de tijd dringt; zal het de meisjes lukken om tijdens hun missie, het antwoord op hun vragen te krijgen?

Optioneel bij te boeken is een acteerworkshop door de twee acteurs voor max. 50 kinderen vanaf 7 jaar. Hiervoor zijn 2 binnenruimtes nodig. De extra kosten hiervoor bedragen € 300,-

Details

  • Duur: 60 minuten
  • Leeftijd: geschikt voor alle leeftijden
  • Locatie: Binnen en buiten mogelijk

Kosten

€ 940,00 excl. BTW
€ 1.137,40 incl. BTW
Voeg dit product toe aan de offerte-aanvraag

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij je gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Wow, de zee is van plastic! alternatieven

Op zoek naar een goed alternatief voor deze activiteit?

Magic Show 2.0

Magic Show 2.0

€ 595,00excl. BTW
€ 648,55incl. BTW
Poppentheater Fantast

Poppentheater; de Spetterende Playbackshow

€ 725,00excl. BTW
€ 877,25incl. BTW
Kindershow huren de Toverboom

de Toverboom

€ 600,00excl. BTW
€ 654,00incl. BTW