Feesten

Op zoek naar een originele invulling voor jouw feest?

Onze mogelijkheden zijn erg divers! Organiseer bijvoorbeeld een gave zeskamp tussen twee teams of plaats één van onze toffe springkussens of spelkussens. En dit kan overal, ook bij een zomers feest op het strand. Is één van de kinderen jarig en wil je eens wat anders dan het zwembad of die binnenspeeltuin? Qui-Vive helpt je graag om een leuk en origineel kinderfeestje te organiseren.

Bekijk snel onze mogelijkheden!

Glijbaan huren mega piraten glijbaan strand

Staat jouw feest er niet bij? Geen probleem! Qui-Vive denkt graag met je mee over de invulling. Neem dus gerust contact met ons op.

Neem contact op

Wat klanten zeggen

Top service en producten. Mega Glijbaan Graffiti gehuurd incl. bezorging en ophalen. Zeer goed contact van te voren incl. offerte per e-mail. Bezorging op afgesproken tijdstip en het geheel werd op de plaats klaargelegd met alle benodigde instructies en tips. Bij het ophalen weer dezelfde vriendelijke service waarbij al het werk uit handen werd genomen. De kinderen hebben genoten van het weekend tijdens het kinderfeestje. Aanrader!

Jerry de Keirsmaeker

Voor het zomerfeest hadden we een supertof springkussen van Qui-Vive op het schoolplein staan. Klimmen, springen en glijden! Het was voor alle klassen een groot succes! Ook de op- en afbouw ging helemaal zoals afgesproken. Op deze manier hadden de kinderen toch een leuke afsluiting van een bijzonder schooljaar. Namens de Ouderwerkgroep en alle kinderen; BEDANKT!

Ouderwerkgroep Franciscusschool Middelburg

Voor mijn dochter haar kinderfeestje hebben wij bij qui-vive een stormbaan gehuurd. Ik ben zo ontzettend goed geholpen en alle opties waren mogelijk zelf de dag ervoor ivm weer. Linda heeft me super goed geholpen en is een super vriendelijke vrouw (heb namelijk wel paar keer gebeld) dus ik raad het zeker weten aan! En mijn dochter had de dag van haar leven.

Jacky de Ruiter