Vakantieparken

Extra activiteiten op vakantieparken en campings

Voor jouw gasten is het een meerwaarde als er naast het reguliere animatieprogramma af en toe extra spectaculaire activiteiten worden aangeboden. Qui-Vive helpt graag mee aan momenten die jouw gasten niet snel zullen vergeten. Qui-Vive biedt twee soorten activiteiten; de vakantiespecials en de specialisten!

Vakantiespecials
Vakantiespecials zijn spectaculaire en volledig verzorgde activiteiten met grote luchtkussens en action games speciaal voor vakantieparken en campings.

Specialisten
Dit zijn externe aanbieders met workshops, shows en andere activiteiten, ook geschikt voor kleinere groepen.

Nog op zoek naar animatieprogramma’s en/of een professioneel animatieteam? Neem dan eens een kijkje op de website van onze Animatie Compagnie.

 

Sweeper huren kind bukken

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij je gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Wat klanten zeggen

Top service en producten. Mega Glijbaan Graffiti gehuurd incl. bezorging en ophalen. Zeer goed contact van te voren incl. offerte per e-mail. Bezorging op afgesproken tijdstip en het geheel werd op de plaats klaargelegd met alle benodigde instructies en tips. Bij het ophalen weer dezelfde vriendelijke service waarbij al het werk uit handen werd genomen. De kinderen hebben genoten van het weekend tijdens het kinderfeestje. Aanrader!

Jerry de Keirsmaeker

Voor het zomerfeest hadden we een supertof springkussen van Qui-Vive op het schoolplein staan. Klimmen, springen en glijden! Het was voor alle klassen een groot succes! Ook de op- en afbouw ging helemaal zoals afgesproken. Op deze manier hadden de kinderen toch een leuke afsluiting van een bijzonder schooljaar. Namens de Ouderwerkgroep en alle kinderen; BEDANKT!

Ouderwerkgroep Franciscusschool Middelburg

Voor mijn dochter haar kinderfeestje hebben wij bij qui-vive een stormbaan gehuurd. Ik ben zo ontzettend goed geholpen en alle opties waren mogelijk zelf de dag ervoor ivm weer. Linda heeft me super goed geholpen en is een super vriendelijke vrouw (heb namelijk wel paar keer gebeld) dus ik raad het zeker weten aan! En mijn dochter had de dag van haar leven.

Jacky de Ruiter