Scholen

Activiteiten voor school

Voor scholen maken wij speciale aanbiedingen. Hieronder staan diverse pakketten die je verder zelf kunt samenstellen. Een eigen idee of een pakket samen te stellen? Ook dat is mogelijk en als school kun je rekenen op 15% korting op de reguliere prijzen. Maar ook als je een ballonnentypetje, schminker, Sinterklaas en Piet, Kerstman of andere begeleiding nodig hebt, kun je bij ons terecht! Hier kunnen wij helaas geen korting op geven.

Koningsspelen voordeel!
Speciaal voor deze Koningsspelen sportdag geven wij 20% korting op losse materialen. LET OP: Op de voordeelpakketten hieronder is de korting niet van toepassing. Dit zijn namelijk al kortingsprijzen.

 

Palènpa Huttenbouw huren
Spelletjes huren

Samenstel 5 Spellen Pakket

€ 49,59excl. BTW
€ 60,00incl. BTW
Spelletjes huren

Samenstel 10 Spellen Pakket

€ 99,17excl. BTW
€ 120,00incl. BTW
Springkussen huren Springkussen Unicorn mini met glijbaan kind

Samenstel Pakket S

€ 161,16excl. BTW
€ 195,00incl. BTW
Spelkussen huren Voetbaldarts kind schoppen

Samenstel Pakket M

€ 206,61excl. BTW
€ 250,00incl. BTW
Springkussen huren Kasteel XL zijaanzicht

Samenstel Pakket L

€ 276,86excl. BTW
€ 335,00incl. BTW
Stormbaan huren Krokodil glijbaan glijdende kinderen

Samenstel Pakket XL

€ 392,56excl. BTW
€ 475,00incl. BTW
Magic Show 2.0

Magic Show 2.0

€ 645,00excl. BTW
€ 703,05incl. BTW
Lasergamen Thuis

Lasergamen op locatie

€ 438,02excl. BTW
€ 530,00incl. BTW

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij je gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Wat klanten zeggen

Top service en producten. Mega Glijbaan Graffiti gehuurd incl. bezorging en ophalen. Zeer goed contact van te voren incl. offerte per e-mail. Bezorging op afgesproken tijdstip en het geheel werd op de plaats klaargelegd met alle benodigde instructies en tips. Bij het ophalen weer dezelfde vriendelijke service waarbij al het werk uit handen werd genomen. De kinderen hebben genoten van het weekend tijdens het kinderfeestje. Aanrader!

Jerry de Keirsmaeker

Voor het zomerfeest hadden we een supertof springkussen van Qui-Vive op het schoolplein staan. Klimmen, springen en glijden! Het was voor alle klassen een groot succes! Ook de op- en afbouw ging helemaal zoals afgesproken. Op deze manier hadden de kinderen toch een leuke afsluiting van een bijzonder schooljaar. Namens de Ouderwerkgroep en alle kinderen; BEDANKT!

Ouderwerkgroep Franciscusschool Middelburg

Voor mijn dochter haar kinderfeestje hebben wij bij qui-vive een stormbaan gehuurd. Ik ben zo ontzettend goed geholpen en alle opties waren mogelijk zelf de dag ervoor ivm weer. Linda heeft me super goed geholpen en is een super vriendelijke vrouw (heb namelijk wel paar keer gebeld) dus ik raad het zeker weten aan! En mijn dochter had de dag van haar leven.

Jacky de Ruiter