Verenigingen

Verhuurpakketten voor verenigingen

Wil je een leuke middag organiseren voor de voetbalvereniging, de scouting, de balletschool, de zwemvereniging  of de turnclub? Hiervoor hebben we al verschillende pakketten samengesteld. Binnen het pakket dat past bij jouw budget kies je zelf de spelletjes en springkussen(s).  Wil je echt uitpakken voor jouw leden? Kies dan voor het superpakket Wipe-it-out of stel samen met ons een pakket samen!

Deze pakketten zijn niet te reserveren voor Koningsdag

Spelletjes huren

Samenstel 5 Spellen Pakket

€ 49,59excl. BTW
€ 60,00incl. BTW
Spelletjes huren

Samenstel 10 Spellen Pakket

€ 99,17excl. BTW
€ 120,00incl. BTW
Springkussen huren Springkussen Unicorn mini met glijbaan kind

Samenstel Pakket S

€ 161,16excl. BTW
€ 195,00incl. BTW
Spelkussen huren Voetbaldarts kind schoppen

Samenstel Pakket M

€ 206,61excl. BTW
€ 250,00incl. BTW
Springkussen huren Kasteel XL zijaanzicht

Samenstel Pakket L

€ 276,86excl. BTW
€ 335,00incl. BTW
Stormbaan huren Krokodil glijbaan glijdende kinderen

Samenstel Pakket XL

€ 392,56excl. BTW
€ 475,00incl. BTW
Pubquiz

Pubquiz op aanvraag

€ 0,00excl. BTW
€ 0,00incl. BTW

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij je gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Wat klanten zeggen

Top service en producten. Mega Glijbaan Graffiti gehuurd incl. bezorging en ophalen. Zeer goed contact van te voren incl. offerte per e-mail. Bezorging op afgesproken tijdstip en het geheel werd op de plaats klaargelegd met alle benodigde instructies en tips. Bij het ophalen weer dezelfde vriendelijke service waarbij al het werk uit handen werd genomen. De kinderen hebben genoten van het weekend tijdens het kinderfeestje. Aanrader!

Jerry de Keirsmaeker

Voor het zomerfeest hadden we een supertof springkussen van Qui-Vive op het schoolplein staan. Klimmen, springen en glijden! Het was voor alle klassen een groot succes! Ook de op- en afbouw ging helemaal zoals afgesproken. Op deze manier hadden de kinderen toch een leuke afsluiting van een bijzonder schooljaar. Namens de Ouderwerkgroep en alle kinderen; BEDANKT!

Ouderwerkgroep Franciscusschool Middelburg

Voor mijn dochter haar kinderfeestje hebben wij bij qui-vive een stormbaan gehuurd. Ik ben zo ontzettend goed geholpen en alle opties waren mogelijk zelf de dag ervoor ivm weer. Linda heeft me super goed geholpen en is een super vriendelijke vrouw (heb namelijk wel paar keer gebeld) dus ik raad het zeker weten aan! En mijn dochter had de dag van haar leven.

Jacky de Ruiter