springkussens

Springkussens

Niet alleen lekker springen en spelen, maar ook balletjes schieten, glijden en obstakels ontwijken!

Springkussens: Een klassieker die altijd leuk blijft!

Het springkussen bestaat al jaren, maar blijft voor kinderen altijd een beleving.

Onze springkussens zijn in verschillende soorten, maten en thema's te krijgen en vrijwel overal te plaatsen. Uiteraard zijn onze springkussens ook gekeurd door een daarvoor erkende instantie. Wij garanderen dus niet alleen plezier, maar ook de veiligheid!

- See more at: http://www.qui-vive.nl/springkussens.html#sthash.1CRLCxli.dpuf 
aantrekkelijke prijzen
bezorging door heel Nederland en België
veiligheid gegarandeerd
ruim assortiment

Springkussens

Bent u op zoek naar een springkussen, groot of klein? Een springkussen met een glijbaan, obstakels of een disco springkussen? Bij Qui-Vive huurt u springkussens in alle soorten, maten en thema's. In uw achtertuin, op het schoolplein, voor een kinderfeestje of een familiereünie, ze zijn vrijwel overal te plaatsen. Zowel binnen als buiten. Daarbij zijn al onze springkussens van topkwaliteit en zijn ze goedgekeurd, dus veilig voor uw kinderen. Huurt u een springkussen bij Qui-Vive? Dan profiteert u van een scherpe prijs en weet u zeker dat de kinderen zich zullen vermaken. 

Springkussen Playzone Piraat huren voorkant
Springkussen Playzone Piraat
€ 70,- incl. BTW
Springkussen Brandweer mini huren voorkant
Springkussen Brandweer mini
€ 70,- incl. BTW
Springkussen huren Jungle Mini
Springkussen Jungle mini
€ 70,- incl. BTW
Springkussen huren Onderwaterwereld voorkant
Springkussen Onderwaterwereld
€ 70,- incl. BTW
Springkussen huren Seafun mini met glijbaan voorkant
Springkussen Seaworld mini met glijbaan
€ 80,- incl. BTW
Springkussen huren Springkussen Unicorn mini met glijbaan voorkant
Springkussen Unicorn mini met glijbaan
€ 85,- incl. BTW
Springkussen huren Springkussen Seaworld mini met glijbaan voorkant
Springkussen Seafun mini met glijbaan
€ 85,- incl. BTW
Springkussen huren Ridders en Prinsessen
Springkussen Ridders en Prinsessen
€ 100,- incl. BTW
Springkussen huren Piratenschip voorkant
Springkussen Piratenschip
€ 110,- incl. BTW
Speel Octopus
Speel Octopus
€ 125,- incl. BTW
springkussen huren graffiti
Springkussen Graffiti
€ 125,- incl. BTW
Springkussen huren Haai voorkant
Springkussen Haai
€ 125,- incl. BTW
Springkussen huren Skihut vooraanzicht
Springkussen Skihut
€ 125,- incl. BTW
Avonturen Springkussen Dino voorkant
Avonturen Springkussen Dino
€ 125,- incl. BTW
Springkussen huren Unicorn Avonturen Springkussen voorkant
Avonturen Springkussen Unicorn
€ 125,- incl. BTW
avonturenkussen safari
Avonturen Springkussen Safari
€ 125,- incl. BTW
Springkussen huren Avonturen Krokodil voorkant
Avonturen Springkussen Krokodil
€ 125,- incl. BTW
Springkussen huren Avonturen Western voorkant
Avonturen Springkussen Western
€ 125,- incl. BTW
Springkussen huren Avonturen Voetbal voorkant
Avonturen Springkussen Voetbal
€ 125,- incl. BTW
Springkussen huren Piraat 3d voorkant
Springkussen Piraat 3D
€ 130,- incl. BTW
Springkussen huren Vliegtuig bovenaanzicht
Springkussen Vliegtuig
€ 130,- incl. BTW
Springkussen huren Super Brandweer voorkant
Springkussen Super Brandweer
€ 130,- incl. BTW
Springkussen huren Saloon voorkant
Springkussen Saloon
€ 130,- incl. BTW
Springkussen huren Cowboy met glijbaan voorzijde
Springkussen Cowboy met glijbaan
€ 130,- incl. BTW
Springkussen huren Springkussen Disco voorkant
Springkussen Disco
€ 130,- incl. BTW
Springkussen huren Shooter Vliegtuig voorkant
Springkussen Shooter Vliegtuig
€ 215,- incl. BTW
Springkussen huren Super Piraten Speelboot bovenaanzicht
Super Piraten Speelboot
€ 395,- incl. BTW
entertainer
Entertainer
vanaf € 130,- excl. BTW

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij uw gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft.

Springkussen huren in Zeeland

Als Zeeuwse speler in de springkussen verhuur markt leveren we onze springkussens vanuit Vlissingen in heel Zeeland, West-Brabant, een stuk van Zuid-Holland en ook steeds vaker in België. Door middel van onze eigen voertuigen en de centrale ligging kunnen wij heel gemakkelijk de springkussens leveren op verschillende plaatsen in Nederland. Van prinsessen thema, clown thema, tot springkussens met glijbanen en obstakels. Kleine of grote springkussens, wij kunnen het allemaal bij u thuis of op de gewenste locatie afleveren. 

Een paar voorbeelden van plaatsen in Nederland waar wij geregeld onze springkussens leveren:

Brabant

 • Bergen op Zoom
 • Breda
 • Roosendaal
 • Steenbergen
 • Etten-Leur

Zeeland

 • Middelburg
 • Vlissingen
 • Goes
 • Terneuzen
 • Zierikzee

Zuid Holland

 • Rotterdam
 • Hellevoetsluis
 • Spijkenisse
 • Middelharnis
 • Dordrecht

Goedkoop springkussen huren

Wat minder budget over voor het huren van een springkussen? Ook met een klein budget kunt u al een leuk springkussen huren bij Qui-Vive. Het goedkoopste springkussens wat wij aanbieden is € 70,-. Hiervoor heeft u al een vrolijk springkussen dat door zijn handige en compacte afmetingen overal goed en makkelijk geplaatst kan worden, dus ook ideaal voor binnen of buiten in uw tuin. Ook hebben wij springkussens te huur voor de scherpe en voordelige prijs van € 85,- en € 100,-. Deze springkussens zijn wat groter van formaat en o.a. in prinsessen thema, piraten thema of clown thema. Het huren van een springkussen bij Qui-Vive is voordelig en daarbij bent u ook nog eens voorzien van kwaliteit. Wilt u het springkussen laten bezorgen? Ook dat is mogelijk tegen een goedkope prijs. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw springkussen zelf op te halen.

Springkussen huren via Qui-Vive webshop

Wij verhuren veel verschillende springkussens, van groot tot klein, met obstakels, glijbanen, voor jongens en meiden. Hierboven ziet u een overzicht van alle springkussens die wij verhuren. U kunt ons hele assortiment aan springkastelen en springkussens bekijken. Wanneer u klikt op een springkussens ziet u onder andere de prijs, meerdere foto's, de afmetingen, stroomverbruik enzovoort. Is dit het springkussen dat u zocht? Dan kunt u ervoor kiezen om deze eenvoudig en snel te huren via onze webshop door het toe te voegen aan uw winkelmandje. U kunt hier ook de keuze maken of u hulp wilt bij het op- en afbouwen en het springkussen laat brengen op locatie of dat u hem zelf ophaalt. Wij kunnen u in ieder geval volledig ontzorgen! 

Springkussen huren voor bedrijven

Heeft u een evenement op uw bedrijf of organiseert u een personeelseest? Een springkussen biedt gegarandeerd veel plezier. Wij verhuren zowel springkussens voor een binnen- of buitenlocatie, met verschillende thema's, afmetingen of zelfs met glijbanen en obstakels. Hierdoor zit er altijd wel een springkussen bij dat past bij uw evenement, daarbij is het huren van een springkussen bij ons voordelig en kunt u er zelfs voor kiezen om volledig ontzorgd te worden. Heeft u geen idee welk springkussen u moet huren? Door onze jarenlange ervaring met het verhuren van springkussens aan bedrijven hebben wij veel kennis opgedaan waarmee wij u graag adviseren. 

 

De kwaliteit van onze Springkussens

Bij Qui-Vive werken we alleen met springkussens van een top kwaliteit. Dit omdat wij de veiligheid op onze springkussens erg belangrijk vinden, de gebruikers van de springkussens zijn namelijk gemiddeld tussen de 4 en 12 jaar. Maar ook volwassenen maken gebruik van de springkussens, zoals bijvoorbeeld onze stormbaan springkussens. Na aankoop en tussendoor testen wij dan ook zelf onze springkussens zodat u verzekerd bent van kwaliteit en zonder zorgen kunt springen op onze kussens. Bij Qui-Vive staat kwaliteit en veiligheid dus zeker op één. 

Onze springkussens kopen wij in bij verschillende partijen en daarbij zorgen we ervoor dat ons aanbod springkussens gevarieerd blijft. Van kleine tot grote springkussens en springkastelen, u kunt het allemaal huren bij Qui-Vive. 

Springkussen met personeel

Een goede service daar gaan wij voor. Dit doen we onder andere door het aanbieden van het halen, brengen en op- en afbouwen van het springkussen maar ook is het mogelijk om bij ons attractie begeleiders te huren. Dit houdt in dat onze medewerkers tijdens uw evenement of feest continu aanwezig zijn en begeleiden bij het springkussen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Er wordt o.a. opgelet of er niet teveel mensen op het springkussen zitten, of ze deze in goede staat betreden en ze houden zich natuurlijk bezig met het entertainen van de kinderen. Door te kiezen voor begeleiding bij het springkussen of springkussens die u huurt kiest u bovendien voor meer veiligheid en vermijd u eventuele risico's op het gebied van schade. 

Verschillende soorten springkussens

Er is ontzettend veel keuze op het gebied van springkussens. Niet alleen zijn er veel verschillende maten mogelijk, maar ook is er veel keuze op het gebied van thema's en soorten springkussens. Bij Qui-Vive vindt u dan ook een breed aanbod aan springkussens die u kunt huren. 

Kleine springkussens

De kleine springkussens zijn ideaal voor kleinere kinderen. De springkussens zijn voorzien van vrolijke kleuren en hebben verschillende thema's. Heeft u kind een verjaardagsfeestje met een prinsen of prinsessen thema? Dan is onze ridders en prinsessen springkussen perfect. Het jungle springkussen is ook ideaal voor een feestje, plaats hem in de tuin of binnen en het feestje is gegarandeerd een succes. Of gaat u toch voor de clowns? Dit springkussen staat garant voor plezier. Sommige kleine springkussens zijn overdekt en hierdoor zijn ze ook nog eens ideaal inzetbaar bij wisselvallig weer. Er kunnen tot maximaal 6 of 7 kinderen tegelijk op het springkussen. Doordat deze springkussens kleiner zijn kunnen ze vrijwel overal makkelijk geplaatst worden. 

Disco springkussen

Springen en dansen tegelijk? Dat kan met het disco springkussen. Dit gezellige springkussen is voorzien van LED verlichting met discolampen en een geluidsbox met USB ingang waarop u uw favoriete nummers kunt afspelen. Het disco springkussen is overdekt en is hierdoor ook goed in te zetten bij wisselvallig weer. 

Grote springkussens

Bent u van plan een wat groter feest te organiseren en heeft u veel ruimte? Dan is het misschien verstandig om een wat groter springkussen te huren. De grote springkussens van Qui-Vive zijn rond de 5 meter lang, 4 meter breed en 4,5 meter hoog of 6,5 meter lang, 5 meter breed en 5 meter hoog. Ook zijn al deze springkussens voorzien van een overkapping waardoor er gewoon gesprongen kan worden wanneer het zachtjes regent. Op deze grote springkussens met overkapping kunnen maximaal 10 tot 14 kinderen tegelijk. Kies voor zo een vrolijk springkussens in haaien thema, vliegtuig thema of wilde westen thema en spring er op los! 

Springkussen met glijbaan

Glijbanen en een springkussen, een super combinatie. Wij hebben in ons assortiment meerdere springkussens met glijbaan te huur, van grotere tot de wat compactere springkussens. Ook deze springkussens met glijbaan zijn te verkrijgen in verschillende thema's. 

Avonturen springkussens

Obstakels, glijbanen, klimmen en klauteren. De avonturen springkussens zijn populair, en terecht! Deze springkussens bieden zoveel variatie en dat zorgt uiteraard voor extra veel speelplezier. We hebben verschillende thema avonturenkussens in ons huur assortiment. Van voetbal thema, safari thema, krokodillen thema tot aan een piraten thema en nog veel meer. Voor ieder wat wils. Op deze avonturen springkussens kunnen ongeveer 12 kinderen tegelijk. 

Speelkussen voor de allerkleinsten

Ook de allerkleinsten willen lekker spelen en dat kan met de 'speel octopus'. Een opblaasbare octopus met zes tentakels waar overal een eigen spelelement aan hangt. De allerkleinsten kunnen zich met dit springkussen/speelkussen goed vermaken met o.a. een kruiptunnel, klauteraar, hindernisbaan en een ballenbak. Er kunnen in totaal maximaal 14 personen tegelijk op en het is van belang dat dit springkussen op een zachte ondergrond staat zoals gras, zand of een binnenlocatie. 

Piraten speelboot

Wilt u meer dan alleen een springkussen huren, iets unieks? Dan is het super piraten speelboot springkussen iets voor u. Deze speelboot is een ware attractie door zijn vele verschillende spelelementen en is vooral geschikt voor de grotere evenementen. Naast dat de kinderen kunnen springen, klimmen, obstakels ontwijken en kunnen glijden van de glijbanen in het kussen, kunnen de kinderen ook nog met een speelkanon balletjes afschieten! In totaal kunnen er 40 kinderen tegelijk op deze enorme opblaasbare super piraten speelboot. Ga voor iets unieks en huur deze piraten speelboot bij Qui-Vive! 

Stroomvoorziening springkussen

Huurt u bij Qui-Vive een springkussen dan is dat inclusief blower, haringen en een handleiding. De blower die u erbij krijgt moet worden aangesloten op het springkussen en deze moet continu lucht doorstromen naar het springkasteel. Hiervoor is er dan ook continu stroom nodig. Staat het springkussen op bijvoorbeeld een voetbalveld, zorg er dan voor dat u een lang snoer hebt of een haspel huurt. 

Huren van haspel

Is uw snoer te kort om bij de stroomvoorziening te komen? Bij ons is het ook mogelijk om een stroomhaspel bij het springkussen te bestellen, deze bieden wij aan van 50 meter en 25 meter. Wanneer u kiest voor volledige ontzorging of assistentie bij het opzetten van het springkussen dan krijgt u daar gratis haspels bij.