Animatie

Wil je een interactieve act of show waarmee je jouw gasten kunt laten vermaken?  Onze ervaren  entertainers kunnen met verschillende acts aansluiten bij ieder evenement of activiteit!
Denk bijvoorbeeld aan een kindertheatervoorstelling bij de voetbalclub, een schminkende paashaas in het winkelcentrum of een komische piccolo bij het ontvangst van jullie receptiegasten. Of wat dacht je van een gezellige karaoke of 'Ik hou van Holland' show tijdens het personeelsfeest?
Kies hieronder een van de categorieën om te zien welke mogelijkheden er zijn.
Heb je zelf iets specifieks in gedachten en staat het er niet bij? Niet alle mogelijkheden staan op de website.
Neem dan gerust contact met ons op en de kans is groot dat we toch iets voor je kunnen betekenen!

 

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij je gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Wat klanten zeggen

Top service en producten. Mega Glijbaan Graffiti gehuurd incl. bezorging en ophalen. Zeer goed contact van te voren incl. offerte per e-mail. Bezorging op afgesproken tijdstip en het geheel werd op de plaats klaargelegd met alle benodigde instructies en tips. Bij het ophalen weer dezelfde vriendelijke service waarbij al het werk uit handen werd genomen. De kinderen hebben genoten van het weekend tijdens het kinderfeestje. Aanrader!

Jerry de Keirsmaeker

Voor het zomerfeest hadden we een supertof springkussen van Qui-Vive op het schoolplein staan. Klimmen, springen en glijden! Het was voor alle klassen een groot succes! Ook de op- en afbouw ging helemaal zoals afgesproken. Op deze manier hadden de kinderen toch een leuke afsluiting van een bijzonder schooljaar. Namens de Ouderwerkgroep en alle kinderen; BEDANKT!

Ouderwerkgroep Franciscusschool Middelburg

Voor mijn dochter haar kinderfeestje hebben wij bij qui-vive een stormbaan gehuurd. Ik ben zo ontzettend goed geholpen en alle opties waren mogelijk zelf de dag ervoor ivm weer. Linda heeft me super goed geholpen en is een super vriendelijke vrouw (heb namelijk wel paar keer gebeld) dus ik raad het zeker weten aan! En mijn dochter had de dag van haar leven.

Jacky de Ruiter