Kinderfeestjes

Kinderfeestje organiseren in Zeeland

Een te gek en origineel kinderfeestje in Zeeland en plezier voor iedereen! Dat kan met onze verschillende pakketten voor kinderfeestjes. Zo hoef je niet alles zelf te organiseren, een ideale oplossing voor een origineel feestje voor jouw jarige zoon of dochter.
We hebben pakketten met een springkussen en spelletjes, maar hoe stoer is het om op je kinderfeestje te lasergamen of Archery Tag te spelen.
Bekijk samen met de jarige alle mogelijkheden hieronder.

 

Spelletjes huren

Kinderfeestje Spellenpakket

€ 45,45excl. BTW
€ 55,00incl. BTW
Springkussen huren Onderwaterwereld voorkant

Kinderfeestje Springkussen Compact

€ 86,78excl. BTW
€ 105,00incl. BTW
Avonturen Springkussen Sprookjeswoud voorkant

Kinderfeestje Springkussen

€ 128,10excl. BTW
€ 155,00incl. BTW
Spelkussen huren Kindergames opblaasbaar kinderen spelen

Kinderfeestje Spellenpakket XL

€ 136,36excl. BTW
€ 165,00incl. BTW
Stormbaan huren Mega stormbaan Western klimmend kind

Kinderfeestje Stormbaan

€ 161,16excl. BTW
€ 195,00incl. BTW
Lasergamen

Kinderfeestje Lasergamen

€ 177,69excl. BTW
€ 215,00incl. BTW
Spelkussen huren Voetbaldarts kind schoppen

Kinderfeestje Voetbal

€ 177,69excl. BTW
€ 215,00incl. BTW
Archery Tag kinderfeestje

Kinderfeestje Archery Tag

€ 177,69excl. BTW
€ 215,00incl. BTW
Bubble Park huren

Bubble Park

€ 113,64excl. BTW
€ 137,50incl. BTW

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij je gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Wat klanten zeggen

Top service en producten. Mega Glijbaan Graffiti gehuurd incl. bezorging en ophalen. Zeer goed contact van te voren incl. offerte per e-mail. Bezorging op afgesproken tijdstip en het geheel werd op de plaats klaargelegd met alle benodigde instructies en tips. Bij het ophalen weer dezelfde vriendelijke service waarbij al het werk uit handen werd genomen. De kinderen hebben genoten van het weekend tijdens het kinderfeestje. Aanrader!

Jerry de Keirsmaeker

Voor het zomerfeest hadden we een supertof springkussen van Qui-Vive op het schoolplein staan. Klimmen, springen en glijden! Het was voor alle klassen een groot succes! Ook de op- en afbouw ging helemaal zoals afgesproken. Op deze manier hadden de kinderen toch een leuke afsluiting van een bijzonder schooljaar. Namens de Ouderwerkgroep en alle kinderen; BEDANKT!

Ouderwerkgroep Franciscusschool Middelburg

Voor mijn dochter haar kinderfeestje hebben wij bij qui-vive een stormbaan gehuurd. Ik ben zo ontzettend goed geholpen en alle opties waren mogelijk zelf de dag ervoor ivm weer. Linda heeft me super goed geholpen en is een super vriendelijke vrouw (heb namelijk wel paar keer gebeld) dus ik raad het zeker weten aan! En mijn dochter had de dag van haar leven.

Jacky de Ruiter