Schoolfeesten

Ook op scholen worden vaak feesten georganiseerd. Ben jij lid van de ouderwerkgroep of activiteitencommissie op de basisschool van jouw kinderen of het kinderdagverblijf? Dan regel je vast veel rondom Sinterklaas, Kerst, maar ook Carnaval, Pasen of een zomerfeest of gezellige spelletjesavond. Hoe tof is het om deze activiteiten aan te vullen met de meest gave spellen van Qui-Vive?!

Uiteraard zijn onze springkussens op schoolpleinen altijd een garantie voor veel plezier. Maar bekijk hier ook eens onze spelkussens, glijbanen en stormbanen!

Pasen
Graffiti workshop kinderen

Graffiti workshop

€ 625,00excl. BTW
€ 756,25incl. BTW
klimtoren graffiti

Klimtoren Graffiti

€ 150,83excl. BTW
€ 182,50incl. BTW
suikerspin huren

Suikerspinkraam

€ 95,04excl. BTW
€ 115,00incl. BTW
Super Pakket Zeskamp

Feest op school

Maak jouw zomerfeest of pleinfeest compleet met een springkussen, maar weet je dat we ook verschillende partymaterialen hebben? Podiumdelen, picknicksets, een rad van fortuin en skytubes. En voor de kinderen is het natuurlijk helemaal feest als er ook iets lekkers te eten en te drinken is. Qui-Vive heeft daarom ook een ranja-automaat, suikerspinmachine, popcornmachine en een poffertjesplaat.

Koningsspelen

Traditioneel worden op veel scholen de Koningsspelen georganiseerd. Ben je voor jouw school nog op zoek naar leuke en actieve spelletjes, spelonderdelen of een zeskamppakket? Speciaal voor de Koningsspelen bieden wij scholen 20% korting op losse materialen. Dit geldt niet voor de pakketten, want daarin zit een korting automatisch verrekend.

 

Ultimate Challenge Vakantiespecial

Schoolreis op school

Natuurlijk kijkt iedereen weer uit naar schoolreisjes naar dierenparken, pretparken en zwembaden, maar we weten nog niet wat de toekomst brengt. Wil je het niet afwachten, denk dan eens aan een “schoolreisje op school”. Of wil je juist het schooljaar groots afsluiten, ook dan staat Qui-Vive voor je klaar!

We hebben verschillende pakketten beschikbaar in diverse thema’s, maar we kunnen natuurlijk ook zorgen voor een pakket op maat. Er zijn genoeg mogelijkheden met ons aanbod in springkussens, stormbanen, glijbanen, water attracties, spelkussens en klimtorens. Maar ook lasergamen, de  DJ Workshop en Graffiti Workshop zijn een groot succes!

TIP! Met onze stormbanen maak je van een sponsorloop een groot spektakel mét obstakels. En wil je het schoolkamp dit jaar eens iets anders organiseren, Qui-Vive denkt graag met je mee!

 

Wil je vrijblijvend informatie ontvangen voor jouw school? Neem dan contact met ons op.
Alvast goed om te weten: scholen bieden we altijd een korting van 15% of meer op de reguliere tarieven!

Neem contact op