Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Eens wat anders dan het zwembad of de bioscoop? Een compleet en verrassend kinderfeestpakket voor een sfeervolle en originele invulling.

speluitleg per spel
24/7 af te halen
inclusief uitnodigingen
overal aan gedacht

Kinderfeestjes

Een kinderfeestpakket is een plug-and-play oplossing voor iedere ouder die een origineel kinderfeestje wil organiseren, maar niet de tijd of creativiteit heeft om dit te bedenken.
Aan alles is gedacht: vlaggetjes, bordjes en bekers in thema, maar ook een cadeautjesspel, speurtocht, houten spelletjes en natuurlijk een springkussen! Het enige wat er niet bij zit is taart en andere lekkernijen.
Het draaiboek legt u precies uit hoe u de materialen klaar moet zetten en de spelonderdelen moet begeleiden.

Wilt u nog meer uitpakken?
Maak de beleving compleet en boek het KLEDINGPAKKET erbij. Voor €€ 30,- extra, loopt iedereen op het feestje rond als cowboy, clown of jungledier.
Wilt u ook nog een entertainer van Qui-Vive erbij die het hele feestje begeleidt? Ook dat is uiteraard mogelijk!

LET OP: Deze aanbiedingen gelden alleen voor kinderfeestjes en particulier gebruik.

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij uw gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als u vragen heeft.

Wat klanten zeggen

We kijken terug op een mooie dag! Alles is nagenoeg vlekkeloos verlopen. Vooral de spreiding over de pleinen heeft veel meer rust en overzicht gegeven. Goed idee. Het was warm maar beter zon dan regen :)

Compliment voor jullie crew! Ze hebben mede door hun enthousiasme veel bijgedragen aan het succes van deze dag. Tot volgend jaar.

Gr. Martijn (Speelstad Terneuzen)