Poppentheater; de Spetterende Playbackshow

Meezingen, meedansen, meelachen, meebeleven. Een muzikale poppenkast! Deze poppentheater talentenjacht wordt gepresenteerd door Leo. Hij probeert deze show in goede banen te leiden, en dat lukt met moeite. Het gaat namelijk nogal eens mis in zijn show. Gelukkig treden er genoeg artiesten op om de kinderen mee te laten zingen en dansen. Aan het einde van de show bepaald het publiek wie de winnaar is!

Met ruim 35 jaar theaterervaring weet Theater Fantast een unieke voorstelling van 45 minuten neer te zetten met theatergevoel, veel interactie met het publiek en swingende liedjes welke kinderen al snel kunnen meezingen.

Het poppentheater wordt gespeeld met grote poppen, vergelijkbaar met poppen uit Sesamstraat. De show kan binnen verzorgd worden met het sterrentheater of buiten in het speciale bustheater.

Optioneel bij te boeken is Tony de Toekan. Zijn nest wordt geplaatst naast het poppentheater en is op afstand te bedienen. Na de voorstelling kunnen kinderen op de foto met Tony de Toekan. De extra kosten hiervoor bedragen €145,-

Details

  • Duur: 45 minuten
  • Leeftijd: Geschikt voor alle leeftijden
  • Locatie: Zowel binnen als buiten mogelijk
  • Prijs: inclusief reiskosten

Kosten

€ 725,00 excl. BTW
€ 877,25 incl. BTW
Voeg dit product toe aan de offerte-aanvraag

Door al onze ervaring weten we precies welke attractie er bij je gelegenheid past. Neem vrijblijvend contact met ons op als je vragen hebt.

Neem contact op

Poppentheater; de Spetterende Playbackshow alternatieven

Niet precies wat je zoekt? Misschien zijn dit geschikte alternatieven.

Magic Show 2.0

Magic Show 2.0

€ 595,00excl. BTW
€ 648,55incl. BTW
roofvogel

Roofvogels & Uilen

€ 475,00excl. BTW
€ 574,75incl. BTW
mad science show

Mad Science show

€ 500,00excl. BTW
€ 545,00incl. BTW